Workshop ecologisch moestuinieren

MNH bloemen

Afgelopen maanden zijn in Nederland 25 mensen opgeleid tot docent ecologisch moestuinieren. Wil je kennismaken met de 6 docenten die Noord-Holland nu rijk is, kom dan naar de kennismakings- en inspiratieavond op donderdagavond 29 september 2016. Deze avond wordt georganiseerd door Natuur en Milieufederatie Noord-Holland in samenwerking met Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren), de organisatie die de docenten heeft opgeleid. Het belooft een leuke en inspirerende avond te worden.

 

Lees hier meer.

 

Zondag 18 september staat Natuur en Milieufederatie Noord-Holland ook met een stand op de Puur Fair op het Westergasterrein. Waar voor bezoekers het tijdschrift Proef de Rijke Oogst gratis is af te halen. En met de kortingsbon uit de Fair gids 5 euro korting op deelname aan de workshop is te krijgen. De fair is gratis te bezoeken (een bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld).

Eén reactie op “Workshop ecologisch moestuinieren

  1. Ik heb me maar meteen opgegeven en hopelijk kan ik de opgedane kennis volgend jaar doorgeven tijdens het algemeen werk of al eerder … tijdens de najaarsbijeenkomst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.