Geroosterde gevulde pepers

En toen we van vakantie terugkwamen hingen er tot mijn verrassing nog een paar pepers ” Hongarian sweet” in mijn kasje. Nu is er niets zoets aan deze peper maar vergeleken de pepers van mijn vorige recept zijn ze tamenlijk mild. Net als de “Jingle Bells” zoals hierboven afgebeeld. (ook meegenomen uit Minturno)

 

Voor de vulling:
roomkaas (ik had zelf nog een stukje Blue Stilton)
geroosterde pijnboompitten
blaadje basilicum
citroensap
eventueel zout en peper

 

Pepers overlangs doormidden snijden en het zaad verwijderen. Het topje van de Jingle Bells afsnijden en de zaadjes eruit schrapen wat een behoorlijk gepriegel is. De ingredienten mengen en de pepers vullen. Dat is ook gepriegel.  Dan roosteren op een hete grillplaat of -pan . Een minuut of vijf is wel genoeg. Jammer dat het er zo weinig waren. Ik had wel een bordje vol gelust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.