Organisatie Reanimatiecursus BVV

Bericht van het bestuur

Dit jaar organiseert de Bond van Volkstuinders voor de leden weer een reanimatiecursus.  De cursus is voor iedereen die nog geen cursus heeft gevolgd of een herhalingscursus wil/nodig heeft.  De cursus duurt +/- 2,5 uur en na deelname aan de cursus ontvangt u een diploma Reanimatie en AED. Dit diploma is 2 jaar geldig. Voor deze cursus ontvangt de deelnemer een factuur van € 25,00. Na ontvangst van de betaling zal er een bevestiging van deelname worden verstuurd.

 

U kunt deelnemen aan de cursus op:

– donderdag 4 april aanvangstijd 19.30 uur            

            of

– woensdag 10 april aanvangstijd 19.30 uur

 

Bent u geïnteresseerd in de cursus en wilt u zich aanmelden?  Stuur dan vòòr 15 maart a.s. een e-mail naar info@bondvanvolkstuinders.nl  onder vermelding van uw naam, tuinnummer, geboortedatum en opgave datum reanimatiecursus.  Per Tuinpark maximaal 3 aanmeldingen en van verschillende tuinen. Mochten er meer aanmeldingen binnen komen, dan hanteren wij een reservelijst en brengen wij u spoedig op de hoogte als er toch nog een mogelijkheid is.

 

De cursus vind plaats in de kantine van Tuinpark Buikslotermeer (Volendammerweg 305 Amsterdam) en gaat door bij voldoende aanmeldingen. Mocht u op beide dagen kunnen geeft u dit dan aan bij opgave, maar ook welke datum de voorkeur heeft. In principe zullen wij u op de voorkeursdatum aanmelden. Anders nemen wij nog contact met u op.

 

LET OP! Na betaling van factuur wordt u op de deelnemerslijst geplaatst en wordt er een bevestiging verstuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.