Algemeen werk

Algemeen werk

foto: Marijn Kloosterboer

A.s. zaterdag, 29 februari 2020, begint het algemeen werk weer. De groepen zijn op verzoek opnieuw samengesteld en hopelijk geeft dat iedereen weer nieuwe energie. Groep B gaat onder leiding van Jean-Marie als eerste aan de slag. Hopelijk hebben jullie allemaal, bij de ontvangst van het werkschema, de data waarop je een werkbeurt hebt, in je agenda genoteerd. 
 
Groep A heeft geen ploegleider. Iedere keer neemt een van de tuinders deze taak op zich. Omdat nu nog niet duidelijk is wie wanneer de ploeg zal leiden, bied ik mij bij deze aan om als tussenpersoon te fungeren. Kun je een keer niet, heb je geruild, geef het aan mij door via mail of vaste telefoon (vermeld onder groep D), zodat ik dat door kan geven aan wie op betreffende zaterdag de leiding van groep A heeft.  
 
Een mooi tuinseizoen gewenst!
Tineke (tuin 18)
coördinator algemeen werk
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.