Herstart Algemeen Werk per 13 juni 2020

herstart algemeen werk

foto: Marijn Kloosterboer

Zo langzamerhand horen we op de tuin geluiden als “We kunnen best weer algemeen werk doen. We kunnen bij het algemeen werk goed de afstand van 1,5 m bewaren. Etc.”
Daarom hebben wij, ploegleiders, nu door de regering/RIVM de datum van 1 juni als moment van versoepeling is aangewezen, en gelet op het huidige werkoverzicht, de datum van 13 juni uitgekozen voor de herstart van het Algemeen Werk. 
Voorlopig worden geen extra beurten ingepland. Mocht dat noodzakelijk zijn, dan wordt dat bijtijds gemeld. Eventueel wordt een gezamenlijke aktiedag (verdeeld in verschillende tijden /groepen) gepland. 
 
Maar zoals jullie allemaal weten, er zijn een aantal regels nog niet versoepeld.
  • De afstand onderling blijft onverminderd 1,5 m, ook als je samen op een zelfde werkplek bezig bent.
  • Het clubgebouw kan nog niet door de groep gezamenlijk worden gebruikt. Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van het clubgebouw.
En voor ons geldt ook het volgende:
  • De groep verzamelt iets voor 9 uur voor het clubgebouw (er kunnen stoelen buiten neer gezet worden), de werkzaamheden zijn min of meer bekend en specifieke klussen voor dan worden ter plekke vermeld. Er wordt alleen in de pauze koffie geschonken. Overig drinken kan door iedereen van huis uit meegenomen worden.
  • Na afloop wordt, met inachtneming van de regel 1,5 m afstand door iedereen afgetekend, waarna de ploegleider haar/zijn paraaf zet.
We starten dan op 13 juni met groep D, die als eerste door de coronamaatregelen getroffen was. Tineke is die dag verhinderd en Jean-Marie neemt die dag haar taak over en ruilt dan zijn beurt met Tineke die op 11 juli de leiding bij groep B heeft.
 
Mochten er weer andere zaken te melden zijn, dan verschijnen die op het blog.
 
LEES HET BLOG 
ZODRA JE DE MELDING KRIJGT 
DAT ER EEN NIEUW BERICHT IS VERSCHENEN
 
Tineke Groot
coördinator Algemeen Werk
tuin 18
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.