Afscheid van de Zonnehoek

Beste Zonnehoektuinders,

 

Sinds 2018 zijn wij de gelukkige tuinders geweest van Tuin12. Met veel plezier hebben we ons op de tuin gestort, veel geleerd van buurvrouw Anneke en buurman Sjoerd, genoten van het praatje met buurvrouw Melanie en buurmeisje Melissa. Veel hadden we aan de gevraagde en ongevraagde adviezen van onder andere Grada en Marietje en alle anderen die we niet bij naam noemen hier. Jullie hebben ons ook welkom doen voelen en geïnspireerd om vol overgave en plezier deel te nemen aan het prachtige Zonnehoekproject.

Al speelden we al jaren af en toe met de gedachte de stad te verruilen voor het platteland, de komst van Tuin12 drong die gedachte weer naar de achtergrond. Begin 2020 hebben we zelfs ons tuinhuis grondig gerenoveerd.

Maar de komst van corona en de mogelijkheden om locatie-onafhankelijk te kunnen werken, gaf ons het laatste zetje om onze sluimerende plattelandsdroom te gaan verwerkelijken. En toen we ons daar in het najaar aan overgaven, kwamen een nieuwe woonomgeving en een nieuw woonhuis zomaar snel op ons pad. Dat betekent dat we weliswaar afscheid gaan nemen van Tuin12 in onze prachtige ‘Hof van Eden’, maar ook in het oosten des lands zullen we ons best doen om groenten te kweken en bijen te lokken met bloemen zo mogelijk het hele jaar door. Tuin12 zal overgedragen worden in de ronde in april. Belangstellenden die willen overstappen kunnen zich melden bij het bestuur. Zij krijgen een fijne tuin met een puik net opgeknapt huis voor vele jaren tuinplezier. Wij danken jullie allemaal voor jullie tips, adviezen en gezelligheid en wensen jullie het allerbeste en nog jarenlang genieten in de Zonnehoek.

 

Hartelijke groet,

Martijn en Marcelo

Tuin12

2 reacties op “Afscheid van de Zonnehoek

  1. Dag Martijn en Marcelo,

    Ik zal jullie mankracht missen bij het Algemeen Werk!
    Succes in het Oosten des lands!
    Tineke

  2. Beste Martijn en Marcelo,
    Veel geluk en plezier in het verre oosten!
    Greetje
    Tuin 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.