Biologische planten te koop

foto: Nut en Genoegen

Beste collegatuinders van de Zonnehoek,

Hierbij ontvang je de lijst met biologisch gekweekte planten die nu besteld kunnen worden bij kwekerij Groen Genoegen, te vinden in en om de kas van Nut&Genoegen. Met deze planten doe je niet alleen jezelf maar ook allerlei insecten een plezier, een belangrijke eigenschap van vrijwel alle planten die hier gekweekt en verkocht worden. Van de meeste soorten is een beperkt aantal beschikbaar, er is dus kans dat iets uitverkocht is. In de loop van het seizoen worden nieuwe soorten aangeboden die momenteel vermeerderd worden of nog even moeten groeien. Wil je deze lijst ook weer ontvangen, geef dat dan met je bestelling gelijk door aan groengenoegen@online.nl

 

 

Bestellen gaat als volgt:

  • sla de lijst op op je bureaublad. Vul de gewenste  aantallen in op de lijst. Het aantal planten en het totale bedrag worden vanzelf opgeteld.
  • sla deze lijst opnieuw op, geef het bestand je eigen naam (bv bestelling Jan Jansen.xlsx)
  • mail hem naar groengenoegen@online.nl
  • zet in de email in ieder geval je naam, 06 nummer en tuinnummer
  • ik zet vervolgens je bestelling klaar en stuur je een whatsappje of smsje met een dag en tijdstip waarop je de planten op kunt komen halen. Het is prettig als je dan op tijd komt want er wordt een tijdschema opgesteld waarin iedereen minimaal een kwartier de tijd krijgt. Je kunt dan ook nog even rondkijken en vragen stellen. Betalen kan met een tikkie of contant.

 

 

Met de lijst kun je eerst rustig thuis het internet raadplegen. Er is een schat aan informatie te vinden op websites zoals die van Appeltern, Wikipedia, de Hessenhof en diverse andere grotere kwekers. Mocht je er daar niet uitkomen dan mag je mij natuurlijk je vraag voorleggen via de mail of als je komt afhalen.

Verder sta ik open voor wensen en suggesties. De kwekerij is er voor iedereen die blij wordt van plantaardige zaken. Dus ook voor je iedereen die geen volkstuin heeft op Nut&Genoegen. Stuur de lijst dus gerust door naar andere liefhebbers.

De potjes ontvang ik graag retour als de plantjes in de tuin staan. Zo blijven de prijzen laag en verdwijnt er zo min mogelijk plastic in de vuilcontainer.

 

 

Vriendelijke groet,

Marian van den Berg

kwekerij Groen Genoegen  (groengenoegen@online.nl)

06-41466188

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.