Alle ploegen één werkbeurt

foto: Margreet Bijpost

Alle vier de werkploegen hebben nu één zaterdagse werkbeurt achter de rug. Gelukkig waren de weersomstandigheden gunstig. Eerst begint elke groep met een informerend rondje over het park om de plaatsen te bekijken waar werk te doen is. Na de koffie/thee is iedereen aan de slag gegaan. 
En er is veel gedaan: takken opgeruimd, ingang en pad schoongemaakt, ramen gelapt, klimophoek geordend, haksel uitgereden, zwerfafval geraapt, gesnoeid, verdroogd gras afgevoerd, compostplaats aangepakt, gras geverticuteerd, palen geslagen en takkenwallen verzorgd. 
Naast de vier vaste ploegleiders werken alle groepen met dagploegleiders. Zij bereiden de taken voor die dag voor, zetten koffie en thee, openen het gereedschapshok, houden de presentielijst bij en maken een verslagje. Omdat het vorig jaar goed is bevallen, zetten we deze werkwijze voort. Al met al waren het vier goed bestede zaterdagochtenden.
Voor de komende tuinbeurten: veel succes en werkplezier. 

De ploegleiders,
Grada, Jacqueline, Jean-Marie en Margreet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.