Bizarre vondst

foto’s: Eelco Leemans

Bij het Vierde Gymnasium staat een container, die vond ik vandaag vol met nieuw eten: tientallen broden, pakken vleeswaren en kaast etc etc. Heeft iemand een idee wat hier is gebeurd?


Eelco Leemans, tuin 43

 

2 reacties op “Bizarre vondst

  1. Ik kan alleen maar raden dat er een event niet is doorgegaan vanwege de regen en dat iemand van de organisatie daar zo chagrijnig van werd dat ie al het eten bedoeld voor de lunch in de container heeft gesmeten.

    Ben
    Tuin 52

  2. afgelopen week was er de gymnastraeda in Amsterdam. Dit is een internationale bijeenkomst van mensen die op een recreatieve manier de gymsport beoefenen. Daarbij demonstreren ze allerlei soorten gymactiviteiten in de RAI.Deze bijeenkomst had ca 19000 deelnemers en die werden op diverse locaties ondergebracht. Veel sporthallen en gymzalen van scholen waren afgehuurd om de gymnasten te herbergen.In het 4e Gymnasium zat bijvoorbeeld de australische delegatie. Dus het overtollige voedsel zal wel in de containers terecht zijn gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.